Cautare

1088 de rezultate pentru "mireille astrid popa" (4.41 secunde)
In ceea ce priveste organizatia Bistrita-Nasaud, conducerea acesteia a declarat ca nu va recunoaste presedintia Danielei Popa, la care s-a ajuns prin "incalcarea statutului" si ca va lua o decizie legata de "in ce directie se indreapta organizatia".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Deputatul Cornel Popa sustine ca punctul referitor la alegerea presedintelui CJ prin vot uninominal s-ar putea ataca la Curtea Constitutionala, deoarece, in opinia sa, institutia presedintelui CJ nu exista. Chiar daca va fi atacata, Popa sustine ca alegerile parlamentare vor avea loc tot in sistemul votului uninominal.
Presedintele PC Daniela Popa solicita CSAT elaborarea unui plan clar al retragerii soldatilor romani din Irak, sustinand ca in cei cinci ani de prezenta pe teritoriul irakian Romania a dovedit loialitate si corectitudine si amintind ca multe state si-au retras deja trupele.
Printre cei care au trecut la PDL se numara viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Adrian Popa, cinci consilieri locali din Consiliul Local Cluj-Napoca, precum ti alti semnatari ai "Manifestului Liberal de la Cluj", lansat in luna februarie, in semn de protest fata de apropierea PNL de PSD.
Potrivit deputatului Cornel Popa, in scurta sa vizita in Bihor premierul va face o vizita si la autostrada Transilvania, mai precis el va vizita lucrarile care se efectueaza la Suplacu de Barcau.
Ultimul punct al ordinii de zi l-a reprezentat alegerea presedintelui de sedinta pentru urmatoarele trei luni, in persoana consilierului local PSD Florin Popa.
Ultimul punct al ordinii de zi l-a reprezentat alegerea presedintelui de sedinta pentru urmatoarele trei luni, in persoana consilierului local PSD Florin Popa.
Trecand peste acest episod, de mentionat ca, tot ieri, in cadrul conferintei de presa, Elena Udrea a dezvaluit faptul ca cei trei exclusi din PD-L (Danut Moisoiu, Narciz Amza si Madalina Popa) ar urma sa se inscrie in PSD.
In topul absenteistilor mai figureaza Crin Antonescu (PNL) - 5%, Bogdan Ciuca (PC) - 14%, Daniela Popa (PC) - 33% si Miron Mitrea (PSD) - 43%.
In sala au putut fi observati Danut Moisoiu, Madalina Popa, Mihai Bobe, Dumitru Duna, Vladimir Colteanu, Marian Dobre (exclusi joi seara din PD-L, cu exceptia lui Moisoiu, care a fost exclus acum o luna).
La rindul sau, Madalina Popa, care a fost aleasa consilier local PD-L si ulterior exclusa din partid, a afirmat, marti, ca membrii nu au fost consultati pentru deciziile luate de promovarea in functii de conducere a unor persoane precum Ion Popescu sau Dorel Onaca.
Liderul conservator Daniela Popa considera ca asumarea raspunderii Guvernului pentru majoritatea legilor care vizau reforma in Justitie, fara ca acestea sa fie dezbatute in plenul celor doua Camere ale Parlamentului, a dus la esecul de astazi.
Primarul Dumitru Nicolae era bucuros ieri ca, in sfarsit, persoana menita de el inca din primele minute de dupa alegeri, social-democratul Florin Popa, a ajuns city-manager, acesta fiind inlocuit in Consiliul Local de urmatorul pe lista, social-democratul Nicolae Rainea. ... A participat un singur candidat, Florin Popa.
Pe de alta parte, conservatorii, prin vocea presedintelui Daniela Popa, au spus ca e mai mult ca sigur ca vor avea un candidat pentru un colegiu de deputat la Constanta.
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori: Cornel Popa
Geoana a fost propus drept candidat pentru functia de premier de catre liderul PC Daniela Popa si de presedintele Consiliului National al PSD Adrian Nastase.
Anuntul acestei manifestari a fost facut de deputatul Cornel Popa, presedintele organizatiei judetene a PNL Bihor. ... Cred ca este o recunoastere a rezultatelor bune pe care filiala noastra le-a inregistrat in ultimii sapte ani", a declarat Popa.
Au avut o contributie "buna" La capitolul "contributie buna" au fost trecuti deputatii Eduard Hellvig (ex-PC, acum PNL), Claudiu Pop (PSD) si Cornel Popa (PNL), precum si senatorul Verginia Vedinas (PRM).
Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL. ... Cornel Popa are si o viziune proprie a ceea ce ar trebui sa insemne democratia in Romania.
google-analytics.com